Voucher cadou pentru cursuri de tobe

Cursurile oferite cadou sunt deosebite pentru că lumea vine cu multă emoție și bucurie, de multe ori persoanele adulte dorindu-și acest lucru încă din copilărie. Foarte interesante sunt și cursurile surpriză oferite cadou, în care cursantul habar nu are ce urmează să se întâmple până nu ajunge în sala de repetiție.

Pentru că în ultimii ani foarte multe persoane au apelat la acest tip de cadou dorind să facă o surpriză celor dragi, venim cu lămuriri, precizări și pașii ce trebuie urmați pentru un astfel de cadou:

1. Ne trimiteți un mail către adresa cursuri_de_tobe@yahoo.com sau ne puteți suna la telefon +40 721 633 963. Specificați pentru cine doriți să achiziționați voucherul (adult/copil) și care ar fi disponibilitatea acestuia de a veni la cursul de tobe (dimineața, seara, weekend). În funcție de aceste aspecte vă putem trimite și o ofertă de preț în funcție de locurile disponibile.

2. Vă hotărâți câte ședințe doriți să achiziționați. În general lumea preferă să cumpere un voucher de 4 ședințe, însă au fost și persoane care au plătit pentru o ședință sau pentru 10. Noi nu impunem un număr minim de ședințe, puteți achiziționa câte ședințe doriți. Totuși, ca o recomandar, trebuie să țineți cont de faptul că o singură ședință este cam puțin pentru a-ți face o idee despre ce înseamnă acest instrument. Plata se face prin transfer bancar sau personal la prima ședință.

3. Vă putem sfătui ce să cumpărați pe lângă voucher, în funcție de profilul fiecărei persoane: un set de bețe, o carte de profil, un tricou sau un dvd instrucțional etc. În general lumea preferă să cumpere și o pereche de bețe (de la magazin, nu de la noi).

4. Așteptăm telefon de la cursant și mai departe stabilim împreună prima ședință. Puteți însoți cursantul la prima ședință pentru a-l poza/filma și încuraja în cazul în care dorește.

Dupa terminarea ședințelor cadou, cursantul poate continua lecțiile de tobe.

Vă așteptăm!

Andrei

Profesor de tobe cu peste 15 ani de experiență în predare

© Cursuri tobe
Creat cu de Lirateq Software