Cursurile noastre de tobe pe înțelesul tuturor

Calitatea serviciilor noastre se bazează pe faptul că ne adaptăm pe stilul fiecărui cursant în parte și oferim o experiență plăcută, astfel încât să-ți dorești să revii, indiferent că ai 8 sau 80 de ani. Avem o vastă experiență și căutăm să ne perfecționăm continuu pentru că ne place ceea ce facem și pentru că ne ocupăm doar de tobe. Da, doar de set de tobe, nu și bongos, darabană sau timbale. De asemenea nu facem lecții de pian, canto, chitara, voce etc.

Insă ce oferim mai exact?

Sinceritate în evaluarea cursanților

Simțul ritmic, sau urechea muzicală cum se mai spune în popor, este esențial în studierea oricărui instrument. Având experiență în predat și lucrând cu sute de oameni de vârste diferite, ne dăm seama destul de repede dacă ai calitățile necesare. Nu dorim să-ți luăm banii degeaba și în cazul în care nu ai aptitudini pentru acest instrument îți vom spune fără nicio supărare pentru a te putea îndrepta spre alte domenii de dezvoltare personală.

Cursuri de tobe individuale pe set acustic

Cursurile noastre sunt 1 la 1, adică doar elevul și profesorul. Nu lucrăm cu grupe și nu facem cu mai multe persoane în același timp pentru că fiecare persoană progresează în felul ei. De asemenea noi lucrăm cu tobe acustice pentru a învăța să cânți corect, spre deosebire de tobele electronice care sunt o soluție de compromis în învățarea acestui instrument.

Cursuri personalizate în funcție de vârstă/interese/obiective

Noi lucrăm diferit cu fiecare persoană în parte. Sunt copii mici care vin la noi și cu care facem miniședințe în care descoperim tobele prin joacă, sunt persoane care vor să facă de hobby/plăcere și încercăm să facem ședințele cât mai interactive, sunt oameni care și-au dorit în tinerețe să cânte la tobe și nu au avut șansa, sunt persoane care vor doar să vină să încerce câteva ședințe ca și curiozitate sau sunt persoane care vor să facă intensiv își doresc să cânte în formații.

Consiliere în alegerea instrumentului în funcție de buget/preferințe

În cazul în care vrei să-ți cumperi instrument te putem ajuta să gasești cea mai bună variantă în funcție de buget. Vrei să-ți cumperi instrument nou sau second-hand, te îndrumăm către cea mai bună variantă. De-a lungul anilor am cântat și testat foarte multe modele de tobe acustice/electronice, atfel încât să-ți dăm cele mai bune sfaturi.

Acordaj, set up și diverse sfaturi

Nu știi ce fețe de tobe să-ți cumperi? Nu știi cum să-ți acordezi tobele sau ai primit un set de tobe și nu știi ce să faci cu ele? Te ajutăm să le acordezi, să le montezi/aranjezi și să le facem să sune bine.

Pregatire pentru cântat în trupă

Vrei să cânți într-o trupă sau ai deja una și repetițiile nu merg prea bine? Vrei să înveți o melodie care îți dă bătăi de cap? Pentru un începător, primele repetiții alături de o formație pot fi confuze, frustrante, obositoare, neștiind care e rolul tău și cum trebuie să procedezi. Te putem ajuta cu toate aceste lucruri și te putem învăța cum să te descurci la repetiții.

Înregistrari audio/video

Ai învățat o melodie și vrei să te filmezi să te vadă lumea pe Youtube? Sau cânți într-o formație și vrei să înregistrezi partea de tobe? Te putem ajuta și îndruma atât cu partea de înregistrare audio/video, cât și cu sfaturi în ceea ce privește partitura de tobe.

Studiu individual în sălile noastre

Daca vii la cursurile noastre și îți dorești mai mult, poți exersa individual (fără profesor) într-una dintre sălile noastre. Vei fi doar tu și setul de tobe. În cazul în care ai un prieten chitarist, il poți lua cu tine să te acompanieze, vă punem la dispoziție cele necesare, pe lângă setul de tobe, avem și stație de chitară, microfon, boxe etc.

Cursuri de tobe la domiciliu

În cazul în care ai tobe acasă, nu ai probleme cu vecinii și nu poți veni la noi, putem veni să facem ședința la tine. Ne deplasăm și la domiciliu în limita locurilor si a timpului disponibile.

Cursuri de tobe online

Am pornit cursurile online o dată cu aparitia COVID19, iar în cazul în care din diverse motive nu poți veni la noi, putem face ședința de tobe online. Ai nevoie de un set de tobe sau de un practice-pad, bețe, o conexiune stabilă la internet și un smartphone sau un calculator cu webcam.

Ne poți scrie la adresa cursuri_de_tobe@yahoo.com daca dorești să iei parte la cursurile noastre.

Andrei

Profesor de tobe cu peste 15 ani de experiență în predare

© Cursuri tobe
Creat cu de Lirateq Software